Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022
x

NEW YORK COLLEGE: ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ LIFE COACH

To New York College σε συνεργασία με την Global Academy of Coaching παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ευκαιρία για πιστοποίηση στο life coaching.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σάς προσκαλεί στο Online Masterclass με θέμα: «Θέλεις να γίνεις Life Coach; Mάθε πώς!» τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 18.30-20.30.

Λίγα λόγια για το θέμα του σεμιναρίου: To New York College σε συνεργασία με την Global Academy of Coaching αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα, παρέχοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ευκαιρία να γίνεις ένας επαγγελματίας και πιστοποιημένος life coach!

Aν σε ενδιαφέρει η αυτοβελτίωση και ο τομέας του personal development,

Αν θέλεις να αναπτύξεις τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ενσυναίσθησή σου, κάνοντας τη διαφορά στις ζωές των πελατών σου,

Αν θέλεις να προάγεις τις τεχνικές επικοινωνίας σου, εξελίσσοντας παράλληλα σύγχρονους επαγγελματικούς τομείς, όπως marketing strategy, business regulation και corporate coaching,

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα πλέον ανερχόμενα επαγγέλματα των τελευταίων ετών,

Αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης στο life coaching

...τότε υπάρχει ένα webinar ιδανικά σχεδιασμένο για εσένα!

To New York College σε συνεργασία με την Global Academy of Coaching σε συστήνει στον κόσμο του life coaching μέσα από ένα masterclass-πλοηγό για τον ετήσιο πτυχιακό κύκλο του διαπιστευμένου ως ACSTH εκπαιδευτικού προγράμματος Life Coaching & Ηγεσία. Στόχος του Masterclass που είναι δομημένο στα πρότυπα του επίσημου φορέα πιστοποίησης coaching, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Coaching (ICF), είναι να κατατοπίσει τους ενδιαφερομένους του προγράμματος σπουδών και να λύσει τυχόν απορίες τους σε σχέση με τη δομή, τις θεματικές ενότητες αλλά και τις προοπτικές της συμμετοχής τους, εφόσον επιλεχθούν να παρακολουθήσουν το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών.

Ομιλήτρια: Τζιλ Δούκα, Master Certified Coach, συγγραφέας των #1 Παγκόσμιων Best Seller «Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα». Life Coach που ανήκει στο 4% των κουρφαίων coaches παγκοσμίως και βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Coach Mentor διαπιστευμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching. Έχει εκπαιδεύσει και διδάξει χιλιάδες ανθρώπους στην Ευρώπη, Ασία, και Αμερική.

Δωρεάν παρακολούθηση/Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.nyc.gr/about-nyc/events/coaching-webinar-nyc#undefined2 

Τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω: www.youtube.com/user/nycath
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ