Skip to main content

Νοσοκομείο Δράμας: Κανένα πρόβλημα με την παροχή οξυγόνου σε κλινική Covid

Η παρέμβαση στην οποία έχει ήδη προβεί το Νοσοκομείο αφορά στην ενίσχυση της υφιστάμενης παροχής ξεκαθαρίζει η διοίκηση.

Δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την παροχή οξυγόνου σε κλινική Covid του νοσοκομείου Δράμας, ξεκαθαρίζει η διοίκηση.

Σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνεται πως «παρέμβαση στην οποία έχει ήδη προβεί το Νοσοκομείο και για την οποία χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. με τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, αφορά στην αύξηση της παροχής οξυγόνου του υποσταθμού από 14-18m3/h σε 2*25m3/h στην Κλινική COVID 2, προκειμένου να υπάρχει ενίσχυση της υφιστάμενης παροχής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Δράμας:

«Μετά από αναφορές για πρόβλημα με το οξυγόνο στο Νοσοκομείο Δράμας, και για αποφυγή παρερμηνειών που ενδέχεται να δημιουργήσουν σύγχυση στους συμπολίτες μας, επισημάνουμε τα εξής:

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε με την απαραίτητη παροχή οξυγόνου σε Κλινική COVID. Όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στο Νοσοκομείο μας έχουν την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική φροντίδα.

Η παρέμβαση στην οποία έχει ήδη προβεί το Νοσοκομείο και για την οποία χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. με τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, αφορά στην αύξηση της παροχής οξυγόνου του υποσταθμού από 14-18m3/h σε 2*25m3/h στην Κλινική COVID 2, προκειμένου να υπάρχει ενίσχυση της υφιστάμενης παροχής.

Για να επιτευχθεί το παραπάνω και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια για τους ασθενείς της συγκεκριμένης Κλινικής, προμηθευόμαστε φιάλες οξυγόνου προκειμένου να παρασχεθεί οξυγόνο στους νοσηλευόμενους, για το χρονικό διάστημα της 1 ώρας που θα χρειαστεί για την αναβάθμιση του υποσταθμού.

 Η Διοικήτρια
του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

Θεσσαλονικιά Β. Καρατζόγλου».