Skip to main content

Ομόφωνο ψήφισμα της ΠΕΔΚΜ υπέρ των αιτημάτων της ΟΕΕΘ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη της ΠΕΔΚΜ.

Στην τηλεδιάσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου συμμετείχε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων του Νομού Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας, από κοινού με το Σωματείο Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ-Μπαρ του Νομού Θεσσαλονίκης μετέφερε τα αιτήματα των κλάδων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΕΕΘ τα αιτήματα «προς ικανοποίησή μας εισακούστηκαν. Επρόκειτο για μία διεξοδική συζήτηση με το Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Κ. Μακεδονίας όπου ο πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Θ., κ. Κωνσταντίνος Ιακώβου, μετέφερε τα αιτήματα των επαγγελματιών του Νομού και του Σωματείου Εστιατόρων-Ψητοπωλών, το οποίο έχει την απόλυτη στήριξη της Ομοσπονδίας ως Σωματείο-μέλος της»

«Καταφέραμε να υπερψηφιστεί ομόφωνα το αίτημα του Σωματείου Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ-Μπαρ του Νομού Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κ. Μακεδονίας, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, όπως και όλο το Συμβούλιο για τη στήριξή τους» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΕΕΘ.