Skip to main content

Ορκίστηκε δήμαρχος Κασσάνδρας η Χαλκιά: Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο

Στόχος μας για τα επόμενα 4 χρόνια είναι να πάρει η Κασσάνδρα αυτό που πραγματικά της αξίζει, δήλωσε η νέα δήμαρχος Κασσάνδρας

Με τους καλύτερους οιωνούς για τη νέα θητεία τελέστηκε το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Κασσάνδρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η τελετή έγινε στον αύλειο χώρο του δημαρχείου παρουσία πλήθους δημοτών, και των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Στο μήνυμά της για τη θητεία που ξεκινά η νέα δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Στόχος μας για τα επόμενα 4 χρόνια είναι να πάρει η Κασσάνδρα αυτό που πραγματικά της αξίζει. Απαιτείται για τον σκοπό αυτό η συνεργασία και η ομόνοια όλων. Θα δουλέψουμε σκληρά και από την πρώτη στιγμή καθώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά τον κεντρικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Σε κάθε προσπάθεια θα είμαι δήμαρχος για όλους τους δημότες τους οποίους και ευχαριστώ για τη στήριξη και την παρουσία τους σήμερα εδώ».