Skip to main content

Παρασκευόπουλος: Ο Λιγνάδης δεν βγήκε με δικό μου νόμο - Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει πως ο καταδικασμένος Λιγνάδης δεν απελευθερώνεται χάρις στον δικό του νόμο και προειδοποιεί για προσφυγές.

Θέση για τις απόψεις που διατυπώνονται αναφορικά με την αποφυλάκιση του καταδικασμένου Δημήτρη Λιγνάδη ενόψει Εφετείου και τη συνδέουν με τον νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών παίρνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει πως ο νόμος είναι άσχετος με την απελευθέρωση Λιγνάδη καθώς αυτή στηρίζεται στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά.

Ο κ. Παρασκευόπουλος σημειώνει πως «είναι φανερό ότι επιχειρούν να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, και το όνομα ενός προσώπου» ενώ αφήνει αιχμές για το κρατικό κανάλι και τον Άρη Προτοσάλτε για τη διατύπωση αυτής της θέσης.

«Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω», καταλήγει ο πρώην υπουργός.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα!»

Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε. Ο οποίος «Ν.Παρασκευόπουλου» είναι τελείως μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε … αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά.

Ποιόν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον Σύριζα, και το όνομα ενός προσώπου.

Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω».