Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
x

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BEYOND 4.0 Η ΑΝΑΚΕΜ - ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΔΩΡΟ... ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ θα δώσει το παρών στην Έκθεση BEYOND 4.0 που θα διοργανωθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Παρών στην Έκθεση BEYOND 4.0 που θα διοργανωθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα δόσει η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. και το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ).

Ο σκοπός συμμετοχής της ΑΝΑΚΕΜ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η ευρεία ενημέρωση αλλά και την υποστήριξη των φορέων της Αυτοδιοίκησης για τα θέματα της διαχείρισης των ΑΕΚΚ.  

Η έκθεση διοργανώνεται από την HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, παράλληλα με το Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της ΑΝΑΚΕΜ, αιρετοί και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Περιβαλλοντικό Παιχνίδι Ερωτήσεων: "Ενημερωθείτε για τα μπάζα – Κερδίστε για το Δήμο σας».
 
Οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά σε 12 ερωτήσεις σχετικές με την εναλλακτική διαχείριση των ΑΕΚΚ θα μετάσχουν  σε κλήρωση, ο νικητής της οποίας θα κερδίσει για τον δήμο του τη διοργάνωση από την ΑΝΑΚΕΜ μιας περιβαλλοντικής δράσης για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το περιβάλλον.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΚΕΜ και στα social media.

Στο περίπτερο του ΣΣΕΔ, περ. 15 stand C20, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν εκτενέστερα για τη δράση της ΑΝΑΚΕΜ και τις διαδικασίες αξιοποίησης των ΑΕΚΚ, καθώς και να διερευνήσουν δυνατότητες και πεδία συνεργασίας. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ