Skip to main content

ΠΕΔΚΜ: Συγχαρητήρια στον Λάζαρο Κυρίζογλου για την μεγάλη νίκη του στις εκλογές της ΚΕΔΕ

«Νίκησε η αυτοδιοίκηση. ΚΕΔΕ και ΠΕΔΚΜ θα δουλέψουμε για την πρόοδο των δήμων μας. Με την αυτοδιοίκηση για την αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Τα θερμότατα συγχαρητήρια στον συνάδελφο τους, δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, για την μεγάλη νίκη της αυτοδιοικητικής παράταξής του στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εκφράζουν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και τα μέλη του Δ.Σ 

Η ΠΕΔΚΜ τονίζει ότι η εκλογή του ως προέδρου στο κορυφαίο συλλογικό όργανο εκπροσώπησης της αυτοδιοίκησης, αποτελεί προσωπική του δικαίωση και μια ακόμη απόδειξη της εμπιστοσύνης των συναδέλφων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων που αναγνωρίζουν την  διαχρονικά ουσιαστική συμβολή του Λάζαρου Κυρίζογλου στους αυτοδιοικητικούς αγώνες, τη μεγάλη εμπειρία του, το ήθος και τη μαχητική το διεκδίκηση για τα δίκαια της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, η ΠΕΔΚΜ, δηλώνει ότι προσβλέπει σε ενδυνάμωση της  γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας της με την ΚΕΔΕ, προς όφελος του θεσμού, αλλά  και των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Συγχαίρω τον καλό μου φίλο και συνάδελφο, δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου για την μεγάλη νίκη του, ως επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης ‘Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι’. Είναι μια ακόμη ψήφος εμπιστοσύνης των  αιρετών στο πρόσωπο του και στη διαχρονική του προσφορά στην υπηρεσία της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είμαι βέβαιος ότι ο Λάζαρος Κυρίζογλου θα δικαιώσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και θα συνεχίσει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα της αυτοδιοίκησης.

Για την ΠΕΔΚΜ είναι χαρά και τιμή που ένας δικός μας άνθρωπος, ένας Μακεδόνας αυτοδιοικητικός, εκλέγεται για πρώτη φορά ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ προερχόμενος από την Ένωση μας.  Είμαστε στο πλευρό του, σε κάθε πρωτοβουλία του για τις διεκδικήσεις των δήμων της χώρας μας, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας.