Skip to main content

ΠΕΔΚΜ: Συλλυπητήρια στη Ρία Καλφακάκου για την απώλεια του συζύγου της

Έφυγε χθες από τη ζωή ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Τσούρος

Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στο μέλος του Δ.Σ, δημοτική σύμβουλο Θεσσαλονίκης Ρία Καλφακάκου, για το θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου Κωνσταντίνου Τσούρου, ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ.

Η ΠΕΔΚΜ απευθύνει συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος,  καθώς επίσης και στο σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας Θεσσαλονίκης, της οποίας υπήρξε μέλος, διανύοντας την ακαδημαϊκή πορεία του με αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του αγαπημένου συζύγου της φίλης και συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση Ρίας Καλφακάκου.

Η απώλεια του συντρόφου της και πατέρα του υιού τους είναι αναμφίβολα μια τραγική στιγμή. Εξάλλου, τα λόγια είναι πάντα φτωχά όταν πρόκειται κανείς να αποχαιρετήσει έναν δικό του άνθρωπο.

Σε αυτή την δύσκολη οικογενειακή στιγμή, η ΠΕΔΚΜ βρίσκεται στο πλευρό της αγαπητής Ρίας Καλφακάκου και της εύχεται δύναμη και κουράγιο. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της. Οι σκέψεις μας είναι μαζί της».

*Ακόμη, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, αντιπροσωπεία της ΠΕΔΚΜ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και θα καταθέσει στεφάνι.