Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ TEDXTHESSALONIKI-ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Oι διοργανωτές του φετινού TEDxThessaloniki είναι έτοιμοι να γιορτάσουν τα γενέθλια του θεσμού παρέα με όλους τους TEDxer.

Το 10ο, επετειακό TEDxThessaloniki καλωσορίζει σήμερα η πόλη με τους διοργανωτές να είναι έτοιμοι να γιορτάσουν τα γενέθλια του θεσμού παρέα με όλους τους TEDxer.

Gangsters of Love θα ανεβάσουν τη διάθεση στη διάρκεια του lunch break. Περισσότερο οικογένεια παρά φίλοι, οι Gangsters of Love συνδυάζουν το κλασικό beat making με αναλογικά όργανα σε μία παραγωγή η οποία εστιάζει στην ουσία τόσο του αναλογικού όσο και του ηλεκτρονικού ήχου. Ανακαλύπτοντας τη μουσική του παρελθόντος, την παντρεύουν με αυτή του σήμερα υπό το φως του sampling, δημιουργώντας, έτσι, ένα ξεσηκωτικό, χορευτικό, groovy αλλά και ρομαντικό σετ.Για άλλη μια χρονιά, θα δώσει το παρών η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου, off & on stage, προλογίζοντας τον Νέο Τόπο ομιλητών και performers. Η Άννα Μπουσδούκου είναι δημοσιογράφος με εμπειρία 13 ετών στο ραδιόφωνο και τον τηλεοπτικό σταθμό του ομίλου ΣΚΑΪ. Το 2018 συνίδρυσε το iMEdD, που αποτελεί φυτώριο για την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη στο χώρο των ΜΜΕ, όπου κατέχει θέση Διευθύνουσας Συμβούλου. Είναι, επίσης, σύμβουλος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε δωρεές για την ενίσχυση της δημοσιογραφίας από το 2016 και παρουσιάστρια στη σειρά μηνιαίων εκδηλώσεων του ΙΣΝ, ΔΙΑΛΟΓΟΙ.Το 10ο επετειακό TEDxThessaloniki μετουσιώνει την προσβασιμότητα σε πραγματικότητα. Η ομάδα του TEDxThessaloniki, θέλοντας να καταστήσει τη διοργάνωση ανοικτή σε κωφούς και βαρήκοους πολίτες, εξασφάλισε υπηρεσία διερμηνείας στη Ελληνική νοηματική γλώσσα. Όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες της διοργάνωσης θα μεταφράζονται στην Ελληνική νοηματική γλώσσα από επαγγελματίες διερμηνείς.

Τα εισιτήρια για το TEDxThessaloniki 2019 έχουν εξαντληθεί, ωστόσο για όσους δεν πρόλαβαν, θα υπάρχει διαθέσιμο live stream των ομιλιών.

Οι λεπτομέρειες βρίσκονται στο www.tedxthessaloniki.com και το www.facebook.com/tedxthessaloniki.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του TEDxThessaloniki 2019.

10 χρόνια TEDxThessaloniki σε αριθμούς

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για το TEDxThessaloniki, αφού συμπληρώνονται δέκα χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη. Πώς μεταφράζονται όμως όλα αυτά σε αριθμούς; Πόσα χιλιόμετρα διένυσαν τα μέλη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια στη διάρκεια της προετοιμασίας και πόσοι κόκκοι καφέ καταναλώθηκαν; Όλες οι απαντήσεις στο παρακάτω επειειακό infographic.


 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ