Skip to main content

Συνάντηση Ευθυμίου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εφοριακών Μ. Κούπκα

Θα θεσπίσουμε ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον, φιλικό για όποιον θέλει να δημιουργήσει την επιχείρησή του, είπε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ

Με τον Μιχάλη Κούπκα, πρόεδρο του συλλόγου εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, συναντήθηκε σήμερα η Άννα Ευθυμίου, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τους εφοριακούς, η λειτουργία των υπηρεσιών των ΔΟΥ, οι "έξυπνες" εφορίες, καθώς και η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων πάντα στο πλαίσιο της διασφάλισης κάθε μιας θέσης εργασίας στο δημόσιο.

Η κ. Ευθυμίου τόνισε πως "ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά και με επενδύσεις. Θα προχωρήσουμε σε μείωση της φορολογίας και θα θεσπίσουμε ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον, φιλικό για όποιον θέλει να δημιουργήσει την επιχείρησή του".

Η Άννα Ευθυμίου σημείωσε πως θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου η χώρα να ανακάμψει βήμα βήμα, με σταθερότητα και με κυρίαρχο σκοπό τη δημιουργία νέων και καλά αμοιβόμενων θέσεων εργασίας μέσα ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.