Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΦΩΝ ΖΕΡΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Έως την Τετάρτη σκοπεύει να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με όλους τους επικεφαλής και στη συνέχεια θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις

Συνεχίζει σήμερα τις επαφές του με επικεφαλής των παρατάξεων ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης, η οποία θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σήμερα ο κ. Ζέρβας πρόκειται να συναντηθεί το πρωί με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο και το απόγευμα με Γιώργο Ορφανό, Γιώργο Ρακκά και Παναγιώτη Ψωμιάδη. Την Τετάρτη συναντάται με Γιάννη Κουριανίδη, Γιάννη Νασιούλα και Βασίλη Μωϋσίδη.

Εκκρεμεί ο ορισμός συνάντησης με την επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου με την οποία δεν κατέστη ακόμη δυνατόν να υπάρξει επικοινωνία λόγω της ενασχόλησής της με τις εθνικές εκλογές.  

Χθες ο κ. Ζέρβας είχε συναντήσεις με τον Νίκο Ταχιάο και τον Σπύρο Βούγια, οι οποίες διεξήχθησαν σε καλό κλίμα (δείτε εδώ).

Έως την Τετάρτη σκοπεύει να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και στη συνέχεια θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τα πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να αξιοποιήσει στο σχήμα διοίκησης του δήμου.

Στόχος του κ. Ζέρβα είναι, μετά και τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις της νέας κυβέρνησης που θα αφορούν στη λειτουργία των ΟΤΑ, να υπάρξουν οι εξελίξεις έτσι ώστε να προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης με μία πλήρως λειτουργική διοίκηση για την επόμενη τετραετία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ