Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
x

ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δέχομαι επιθέσεις γιατί μαζί με μία πλατιά συμμαχία δίνουμε αγώνα για μία δημοκρατική και προοδευτική Κ. Μακεδονία, λέει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Τη σειρά επιθέσεων και στοχοποίησης που δέχεται τις τελευταίες ώρες από ακροδεξιές ιστοσελίδες και λογαριασμούς στο Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την καταδίκη του απέναντι στη διακοπή θεατρικής παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, κατήγγειλε, με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Δέχομαι επιθέσεις γιατί μαζί με μία πλατιά συμμαχία δίνουμε τον αγώνα για μία δημοκρατική και προοδευτική Κεντρική Μακεδονία» δήλωσε ο κ. Γιαννούλης, προσθέτοντας: «Το έχω πει και το λέω ξανά: Δεν φοβάμαι τους τραμπούκους και δεν τους φοβάται ούτε ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας. Στο τέλος του αγώνα θα νικήσουμε τον σκοταδισμό και τον αυταρχισμό. Ορθώνουμε ανάστημα απέναντι στον φόβο, τη βία και τον φανατισμό και από αυτό το προσκλητήριο δεν δικαιούται να λείψει κανείς».

«Στην Κεντρική Μακεδονία κοιτάμε πια μπροστά για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που εμείς παραλάβαμε», κατέληξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ακολουθούν σχετικές εικόνες που δημοσιοποιεί ο κ. Γιαννούλης:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ