Skip to main content

Συνεργασία Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης με την International Assistance Group (IAG)

Η σύναψη της συγκεκριμένης εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία IAG επετεύχθη μετά από την επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Διεθνές Συνέδριο ITIC

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι ο νέος, διαπιστευμένος πάροχος υπηρεσιών υγείας για την International Assistance Group (IAG), το δίκτυο εταιρειών βοήθειας (assistance companies) και παρόχων υπηρεσιών υγείας, το οποίο δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας συνεργάτες σε 120 χώρες.  

Το δίκτυο IAG εξειδικεύεται στα ταξίδια, την οδική διαχείριση, τη διαχείριση κινδύνων για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, ομογενείς και εταιρικούς πελάτες. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η είσοδος του Ιατρικού Διαβαλκανικού στο δίκτυο συνεργατών της IAG επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, τις αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στο Νοσοκομείο, αλλά και το κύρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, διεθνώς.

Η σύναψη της συγκεκριμένης εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία IAG επετεύχθη μετά από την επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Διεθνές Συνέδριο ITIC (International Travel Insurance Companies).

Τον προσεχή Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Διαβαλκανικού / Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ως «New Accredited Service Provider to the Group (IAG)» στο μεγάλο Forum που διοργανώνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.