Skip to main content

Κίνημα Αλλαγής και Ποτάμι στηρίζουν την υποψηφιότητα Βούγια

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δίνει το παρών» στην εκδήλωση κοπής πίτας της παράταξης ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη, επισημοποιώντας έτσι τη στήριξη στον Σπ. Βούγια

Τη στήριξη τόσο του Κινήματος Αλλαγής όσο και του Ποταμιού εξασφάλισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας.

Καταρχάς, αυτή τη στιγμή δίνει το «παρών» ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκδήλωση κοπής πίτας της παράταξης ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη, επισημοποιώντας έτσι την αναμενόμενη στήριξη του Ποταμιού στην υποψηφιότητα Βούγια.

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε  στο περιθώριο της εκδήλωσης ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Α' Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφεριάρχης Χρήστος Παπαστεργίου, είναι θέμα χρόνου, απόψε ή το αργότερο αύριο, η ανακοίνωση στήριξης του Σπύρου Βούγια από το ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Θεοδωράκης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι το Ποτάμι «στηρίζει ανθρώπους στις πόλεις της πατρίδας μας που δεν έχουν βγει από τα κομματικά υπόγεια και που η ταυτότητα τους δεν είναι κομματική αλλά της τοπικής αυτοδιοίκησης». Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι το κόμμα του διάκειται θετικά στην προσπάθεια Βούγια-Νυφούδη και άλλων στελεχών της προοδευτικής παράταξης για τον δήμο Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι «δεν τους καπελώνουμε, αλλα τους παρακολουθούμε και όπου μπορούμε τους ενισχύουμε».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Βούγιας είπε πως τον χαροποιεί η στήριξη των κομμάτων, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η πορεία της παράταξης του είναι αυτόνομη.