Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αύριο η αιμοδοσία του Liverpool Supporters Club Thessaloniki (vid)

Η αιμοδοσία σε σταθερή βάση αποτελεί για τον σύνδεσμο σπουδαία προτεραιότητα με στόχο να αιμοδοτούν όλο και περισσότερα μέλη.

Το Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki Branch καλεί όλα τα μέλη, φίλους και φίλους από άλλους συνδέσμους, να δώσουν αίμα μαζί μας το πρωί του Σαββάτου 06/11 και ώρα 09:00 – 10:00 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (νότια πύλη, κόκκινο κτήριο Αιμοδοσίας).

Η αιμοδοσία σε σταθερή βάση αποτελεί για τον σύνδεσμο σπουδαία προτεραιότητα και σκοπός είναι όλο και περισσότερα μέλη αλλά και φίλοι μας να αποκτήσουν την ζωοδοτική ιδιότητα του εθελοντή αιμοδότη, δίνοντας αίμα έστω και δύο φορές το χρόνο.

Που απευθύνομαι;

Εφόσον επιθυμείτε να δώσετε κι εσείς αίμα το Σάββατο (06/11, 09:00), στείλτε μας email επιβεβαίωσης στο bloodbank@lfc.gr

Πόσο συχνά μπορώ να δίνω αίμα;

Το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο αιμοδοσίων πρέπει να είναι τρείς μήνες, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να δίνεις αίμα τέσσερεις φορές τον χρόνο. Οι γυναίκες μπορούν να δίνουν αίμα τρείς φορές τον χρόνο. Οι δότες αιμοπεταλίων μπορούν να δίνουναιμοπετάλια συχνότερα. Πηγή: Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας – https://ekea.gr/

Έχω εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Μπορώ να δώσω αίμα;

Φυσικά! Αρκεί να έχει περάσει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τον τελευταίο εμβολιασμό και να μην παρουσιάζετε συμπτώματα.

Αν δεν μπορώ να έρθω τη συγκεκριμένη ώρα αλλά θέλω να βοηθήσω να σωθούν ζωές, τι κάνω;

Μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό #12906 που αντιστοιχεί στην τράπεζα αίματος του συνδέσμου.

Υπεύθυνος Αιμοδοσίας OLSC Thessaloniki Branch: Αντώνης Μαυρομάτης (6976-512593)