Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εθελοντές του Save Your Hood συνέλεξαν 683.205 λίτρα σκουπίδια σε 11 μήνες

Οι εθελοντές της οργάνωσης «Save Your Hood Thessaloniki» πραγματοποίησαν για μία ακόμη φορά καθαρισμό στην πόλη - Τρίτη φορά στο ίδιο σημείο

Εθελοντές της οργάνωσης «Save Your Hood Thessaloniki» μάζεψαν για μία ακόμη φορά τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη, τα οποία πετάχτηκαν στο δρόμο από ασυνείδητους πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές της οργάνωσης μάζεψαν 28 σακούλες γίγας με σκουπίδια από την έξοδο προς την Περιφερειακή Οδό από την οδό Ψελλού στην Κηφισιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο αυτό έχει ξανακαθαριστεί από τους εθελοντές άλλες δύο φορές τον Μάρτιο του 2021.

Οι εθελοντές του «Save Your Hood Thessaloniki» έχουν κάνει πάνω από 179 καθαρισμούς στο νομό Θεσσαλονίκης το τελευταίο ενδεκάμηνο συλλέγοντας 683.205 χιλιάδες λίτρα σκουπίδια.

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση ζητά από την Πολιτεία να μεριμνήσει για τη συλλογή των σκουπιδιών, καθώς και από τους οδηγούς να τοποθετούν τα σκουπίδια τους στους κάδους και όχι στο οδόστρωμα καθώς τα σκουπίδια πλέον εντοπίζονται σε όλες τις εξόδους του Περιφερειακού, όπως και στο δρόμο της Χαλκιδικής και καθίσταται επικίνδυνο να συλλέγονται συνεχώς από τους εθελοντές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Save Your Hood Thessaloniki εδώ.