Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος η Άννα Ευθυμίου - «Επιτελείται σπουδαίο έργο»

Η διευθύντρια της ΕΣΒΕ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ξενάγησαν την Άννα Ευθυμίου στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, όπου συνομίλησε με τους περιθαλπόμενους

Την εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (ΕΣΒΕ), επισκέφθηκε η βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, όπου εξυπηρετούνται καθημερινά 75 πολίτες, ηλικίας από 15 ετών και άνω, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σοβαρές κινητικές και πολλαπλές αναπηρίες.

Η διευθύντρια της ΕΣΒΕ, Χριστίνα Αλβανού, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ξενάγησαν την Άννα Ευθυμίου στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, όπου συνομίλησε με τους περιθαλπόμενους.  

Ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθώς και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η Άννα Ευθυμίου επιδεικνύει, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και καταβάλλει διαρκώς προσπάθειες, οι οποίες στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά σε όλα τα επίπεδα.

«Τα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας στάθηκα δίπλα στα άτομα με αναπηρία με θέσεις και προτάσεις. Στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος επιτελείται σπουδαίο, σημαντικό έργο, καθώς προσφέρεται επαγγελματική κατάρτιση, συνοδευτικές υπηρεσίες, φροντίδα, δημιουργική απασχόληση, καθημερινή μεταφορά, ένταξη στην κοινότητα, σε 75 άτομα. Η ΕΣΒΕ διαθέτει και Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπου ζουν μόνιμα 28 συμπολίτες μας, τις οποίες επισκέφθηκα και είναι πραγματικά εξαιρετικές! Στέκομαι αρωγός στο λειτούργημα που επιτελεί η ΕΣΒΕ, το οποίο στηρίζω και θα στηρίζω», δήλωσε η κ. Ευθυμίου.