Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το Μ.Α.Ζ.Ι. ανακατασκεύασε χώρους χειρουργείων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Το Μ.Α.Ζ.Ι. παρέδωσε τους ανακατασκευασμένους χώρους του κτιρίου Γ' στην διοίκηση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή χώρων των χειρουργείων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με δωρεά του "Μ.Α.Ζ.Ι. -Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα", ύστερα από αίτηση της διοίκησης του νοσοκομείου.

Σε μια δύσκολη εποχή και μετά από μια εξαντλητική περίοδο για το σύστημα υγείας λόγω της πανδημίας, το Μ.Α.Ζ.Ι. κατάφερε να ανακατασκευάσει χώρους στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο προσφέροντας καλύτερες συνθήκες στους υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά μια ηρωική μάχη.

Το Μ.Α.Ζ.Ι. παρέδωσε τους ανακατασκευασμένους χώρους του κτιρίου Γ' στην διοίκηση του Ιπποκράτειου στις 14 Μαρτίου 2022.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών συνέβαλαν υποστηρικτές του Μ.Α.Ζ.Ι. που συνεχώς δείχνουν την ευαισθησία τους και ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες που χρειάζεται να καλυφθούν. Μέγας χορηγός για την ανακατασκευή των χώρων ήταν η Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών "Δ.ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ Α.Ε". Χρυσός χορηγός η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας "KTG SUN ENERGY S.A." Αργυρός χορηγός η πλαστικός χειρουργός Δρ. Γιολάντα Πέπε.

«Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, για μια ακόμη φορά εξασφαλίσαμε τα χρήματα και υλοποιήσαμε αυτά που μας ζητήθηκαν από τη Διοίκηση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Δεν έχουμε λόγια για να ευχαριστήσουμε τους, κατ' επανάληψιν, συμπαραστάτες- χορηγούς μας, στο έργο μας» δήλωσε η πρόεδρος του Μ.Α.Ζ.Ι. Δρ. Αλεξάνδρα Γωγούση.