Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το πλήρες πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ

Σήμερα αργά το απόγευμα θα ξεκινήσει η παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη, όπου θα βρεθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στο περίπτερο της ΝΔ.

Από σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 86η ΔΕΘ.

Σήμερα, μετά τις 20.00 ο πρωθυπουργός πρόκειται να βρεθεί στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους και αργότερα θα έχει στο παρακείμενο Ηλέκτρα Παλλάς την παραδοσιακή -κάθε παραμονή της ΔΕΘ- συνάντηση με τους δημοσιογράφους της πόλης. Λίγο αργότερα θα βρεθεί σε μπαρ του κέντρου όπου θα έχει μία σύντομη συζήτηση με νεολαίους της ΝΔ.

Αύριο στις 10.30 τρο πρωί θα έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ, ενώ στις 11.00 θα πραγματοποιήσει περιήγηση στα περίπτερα της Έκθεσης.

Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στον ίδιο χώρο.