Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΤΗ ΧΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες της Μακεδονίας θα απαντήσουν και θα τους στείλουν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας, λέει ο υποψήφιος περιφερειάρχης

Την επίθεση που δέχθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Υπόδικοι για δολοφονίες και μέλη εγκληματικής οργάνωσης παίζουν αυτές τις ημέρες στη Μακεδονία τα τελευταία τους χαρτιά, γιατί γνωρίζουν ότι τελειώνουν τα πατριδοκάπηλα επιχειρήματα με τα οποία προσπάθησαν για πολλά χρόνια να διχάσουν την ελληνική κοινωνία», επισημαίνει ο κ. Γιαννούλης.

Στην ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» τονίζει ακόμα ότι «η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται» και καταλήγει λέγοντας «σε λίγες μέρες, στις 26 Μαΐου ο δημοκρατικός κόσμος, οι πολίτες της Μακεδονίας, θα απαντήσουν και θα τους στείλουν μία για πάντα εκεί που ανήκουν: στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας. ΚΟΙΤΑΜΕ πλέον ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Μακεδονία της ειρήνης, της συναδέλφωσης και της συνεργασίας, για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που εμείς παραλάβαμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ