Skip to main content

Urban Elephant Suites: Νέο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη από την ισραηλινή Barkat

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επένδυση και το δεύτερο τουριστικό κατάλυμα που ανοίγει στην πόλη η ισραηλινή Barkat Real Estate Investments

Μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα προστίθεται στις τουριστικές υποδομές της Θεσσαλονίκης τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για το «Urban Elephant Suites», την τρίτη κατά σειρά επένδυση σε ακίνητα και το δεύτερο τουριστικό κατάλυμα που ανοίγει στην πόλη η ισραηλινή Barkat Real Estate Investments.

Μετά το «Elephant Suites» που λειτουργεί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στην οδό Νικ. Μαντζάρου 15, ακριβώς απέναντι από το χώρο που θα ανεγερθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος, σε παλαιό κτήριο κατοικιών που ανακαινίστηκε ριζικά, η εταιρεία των Allan και Μatan Barkat επένδυσε πάλι στην ίδια περιοχή και δημιούργησε το «Urban Elephant Suites» στην οδό Καβακίων 5, λίγα μέτρα μακριά από τα Δικαστήρια. Το κτήριο επίσης ανακαινίστηκε εκ βάθρων και διαμορφώθηκε τουριστικό κατάλυμα τριών κλειδιών, που διαθέτει 22 καλαίσθητα δωμάτια και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το επόμενο διάστημα.

 

«Το νέο μας ξενοδοχείο "Urban Elephant Suites", είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που ανοίγουμε στην πόλη. Το ξενοδοχείο μας περιλαμβάνει 22 δωμάτια και έναν όμορφο χώρο λόμπι. Το θέμα που χρησιμοποιήσαμε βασίζεται στο λογότυπό μας με διαβαθμίσεις του μπλε και του πράσινου τόσο εντός όσο και εκτός του κτιρίου. Το prime δωμάτιό μας είναι η σουίτα στον τελευταίο όροφο που έχει και ένα μεγάλο δωμάτιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Ξοδέψαμε πολύ χρόνο και προσπάθειες σχεδιάζοντας και κάνοντας κάθε δωμάτιο να είναι τέλειο τόσο για τα έπιπλα όσο και για το σχεδιασμό και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα!», είπε στη Voria.gr ο Μatan Barkat.

Η ίδια εταιρεία, εξάλλου, αξιοποίησε έναν όροφο σε παλαιό βιοτεχνικό κτήριο στην οδό Πτολεμαίων 33, διαμορφώνοντας έξι διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει.

Επενδυτικός προορισμός για Ισραηλινούς

Η σταθερή επιχειρηματική παρουσία της Barkat Real Estate Investments επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η πόλη εξελίσσεται σε σημαντικό επενδυτικό προορισμό για τους Ισραηλινούς επιχειρηματίες, οι οποίοι βλέπουν σημαντικές προοπτικές στην πόλη, κυρίως στον κλάδο του real estate και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη τουριστικών υποδομών ή συγκροτημάτων κατοικιών. Κομβικό ρόλο, εξάλλου, παίζει και το ότι η πόλη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τους τουρίστες της χώρας, αλλά και η επικείμενη δημιουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους Εβραίους ανά τον κόσμο.

«Αγαπήσαμε την πόλη από την πρώτη ματιά. Πιστεύουμε ότι η πόλη έχει μεγάλες επιχειρηματικές δυνατότητες λόγω της ζωντανής ατμόσφαιρας στην πόλη, της νυχτερινής ζωής, της ύπαρξης θάλασσας και λιμανιού. Επιπλέον, επενδύονται πολλά κεφάλαια για τη βελτίωση των υποδομών -αεροδρόμιο, μετρό, λιμάνι- αλλά και για το Μουσείο Ολοκαυτώματος που θα ανοίξει τα επόμενα χρόνια και θα είναι πολύ κοντά μας», ανέφερε ο Μatan Barkat. Ο ίδιος δεν απέκλεισε και νέες επενδύσεις το επόμενο διάστημα, πάντα στον χώρο του real estate: «Τους επόμενους μήνες θα επικεντρωθούμε στη λειτουργία των ξενοδοχείων και θέλουμε να τα δούμε να λειτουργούν σωστά και ομαλά. Αφού τελειώσει αυτή η περίοδος και νιώσουμε ότι τα νερά είναι σταθερά, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε περισσότερες επενδύσεις σε ακίνητα στην πόλη».