Skip to main content

Ξεκινούν άμεσα οι βελτιωτικές εργασίες στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Συνάντηση μεταξύ της νέας διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής με την Επιτροπή του Καυταντζογλείου με θέμα την άμεση έναρξη των εργασιών προκειμένου από την ερχόμενη σεζόν ο Ηρακλής να επιστρέψει στη φυσική του έδρα

Συνάντηση μεταξύ της νέας διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής με την Επιτροπή του Καυταντζογλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα την άμεση έναρξη των εργασιών προκειμένου να επιστρέψει ο Ηρακλής στη φυσική του έδρα τη νέα σεζόν.
 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΓΣ Ηρακλής

«Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣ Ηρακλής με την επιτροπή του Καυταντζογλείου Εθνικού Σταδίου. Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η άμεση έναρξη των εργασιών, ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να δοθεί προς χρήση το στάδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα, παρουσία φιλάθλων.

Η διοίκηση του σταδίου ανέφερε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα έχει ολοκληρωθεί η πολεοδομική τακτοποίηση, καθώς και η έγκριση από την Πυροσβεστική των μελετών πυρασφάλειας. Έγγραφα που κρίνονται απαραίτητα για να μπουν σε φάση υλοποίησης οι εργασίες πυρασφάλειας προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση του σταδίου.

Η συνάντηση θα αφορά το στάδιο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου την επόμενη αγωνιστική περίοδο να επιστρέψει ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο. Αναμένεται να γίνει μια πλήρης αναφορά από τη διοίκηση του σταδίου για όλα τα θέματα που αφορούν τις μελέτες, τις εργασίες αλλά τη χρονική διάρκεια που χρειάζεται ώστε το γήπεδο να βρίσκεται σε κατάσταση να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες.