Skip to main content

Ανακοινώθηκε η συνεργασία των G Hotels με τον Όμιλο Μουζενίδη

Η συνεργασία αφορά ουσιαστικά την προώθηση των παραπάνω ξενοδοχείων στις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος που είναι κυρίως η ρωσική.

Ανακοινώθηκε το deal μεταξύ του ξενοδοχειακού ομίλου Γρηγοριάδη και του ομίλου Μουζενίδη για την παραχώρηση στον τελευταίο της χρήσης εμπορικής ονομασίας τριών ξενοδοχιακών μονάδων στη Χαλκιδική.

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας, που είχε προαναγγείλει η Voria, διευκρινίζεται ότι μεταξύ του Ομίλου Μουζενίδη και των ξενοδοχείων Athos Palace, Pallini Beach και Macedonian Sun, τα οποία ανήκουν στον Όμιλο ξενοδοχείων της οικογένειας Τηλέμαχου Γρηγοριάδη, υπεγράφη εμπορική συμφωνία για την χρήση του ονόματος BOMO HOTELS από τα ως άνω ξενοδοχεία με σκοπό την προώθησή τους στις αγορές που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Μουζενίδη.

«Η ιδιοκτησία και το Management των ανωτέρω ξενοδοχείων παραμένει στην οικογένεια Γρηγοριάδη», διευκρινίζει το κείμενο.

Όπως είχε πει στη Voria ο γενικός διευθυντής του Mouzenidis Group, Γιώργος Μασμανίδης, η συνεργασία αφορά ουσιαστικά την προώθηση των παραπάνω ξενοδοχείων στις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος, τη ρωσική κυρίως, αλλά και βαλκανικές και βαλτικές. «Πρόκειται για μονάδες που είναι πολύ γνωστές στους πελάτες μας, οι οποίοι μας ζητούσαν εδώ και καιρό να παρέχουμε κάποιες επιπλέον υπηρεσίες. Έτσι, τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία θα λάβουν την πρόθεση Bomo στο σύστημά μας, χωρίς να αλλάξουν γενικά το όνομά τους, και οι πελάτες μας που τα επισκέπτονται θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των Bomo Hotels, όπως το service, το all-inclusive και το animation, διάφορα μουσικοχορευτικά δρώμενα που πραγματοποιούν ομάδες στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.