Skip to main content

Γιαννούλης: Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών από την κατάργηση δρομολογίων του προαστιακού

Σε ποιες ενέργειες θα προβεί ο υπουργός Μεταφορών για να μην καταργηθούν τα δύο μεσημεριανά δρομολόγια Λάρισας – Θεσσαλονίκης ρωτά ο βουλευτής.

«Με μία εντελώς αιφνιδιαστική απόφαση η ΤΡΕΝΟΣΕ κατήργησε τα δύο μεσημεριανά δρομολόγια του προαστιακού στη διαδρομή Λάρισα-Θεσσαλονίκη, που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό εργαζομένων», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης και προσθέτει:

«Επιπλέον, επικαλούμενη την τιμολογιακή της πολιτική, δεν δέχεται τις προπληρωμένες μηνιαίες κάρτες που ισχύουν για τον προαστιακό, στο Inter City που αναχωρεί από τη Λάρισα στις 14.10. Ως εναλλακτική λύση προτάθηκε η μετακίνηση με δύο λεωφορεία που ωστόσο κάνουν στάσεις σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς, με αποτέλεσμα η διάρκεια του ταξιδιού να ξεπερνά τις 3.30 ώρες.

Με ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή και την οποία συνυπογράφουν 23 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ερωτάται ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να μην καταργηθούν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δύο μεσημεριανά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Λάρισας- Θεσσαλονίκης, τα οποία εξυπηρετούν κυρίως εργαζομένους.
Χρήστος Γιαννούλης Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών».