Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
x

SEAJETS: Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ CHAMPION JET 1 ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του CHAMPION JET 1 από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Μυτιλήνη Λέσβου - Δρομολόγια κάθε τρίτη

Το CHAMPION JET 1 ξεκινάει τα ταξίδια του από τις 12 Ιουλίου και θα σας ταξιδεύει κάθε Τρίτη πρωί στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο σε 3 ώρες και 55 λεπτά και Μυτιλήνη σε 6 ώρες και 45 λεπτά.

Διαβάστε: Ξεκινά ακτοπλοϊκή σύνδεση από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Μυτιλήνη - Οι τιμές των εισιτήριων

O πρωταθλητής Αιγαίου CHAMPION JET 1 με δυνατότητα 950 επιβατών και 180 οχημάτων αποτελεί την ιδανική λύση για τις διακοπές σε έξι προορισμούς του Αιγαίου από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η SEAJETS

Η νέα δρομολογιακή γραμμή έρχεται να προστεθεί στη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσίας της SEAJETS στη Θεσσαλονίκη. Η SEAJETS συνδέει τη Θεσσαλονίκη και με τις Σποράδες, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες από τη Βόρεια Ελλάδα και τις Βαλκανικές χώρες να ταξιδέψουν με το όχημα τους, στα νησιά της Σκιάθου – Σκοπέλου, Αλοννήσου και Εύβοιας με ταχύπλοο.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το δρομολόγιο από Καβάλα και Λαύριο για Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Μεστά Χίου που πραγματοποιείται από το επιβατικό/οχηματαγωγό AQUA BLUE της SEAJETS, προσφέρουν στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας πολλαπλές επιλογές για το ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις,
⦁ Seajets.com
⦁ 210 7107710
⦁ στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας 50 λιμάνια και περισσότερες από 380 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

Περισσότερα για τον στόλο της SEAJETS μπορείτε να δείτε στο βίντεο:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ