Skip to main content

Στον εισαγγελέα ο πατέρας που ήθελε το παιδί του να μπει στο σχολείο χωρίς τεστ

Ο πατέρας αρνητής των self test οδηγήθηκε στο ΑΤ Θέρμης, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Στον εισαγγελέα υπηρεσίας θα οδηγηθεί ο πατέρας που αρνήθηκε να προσκομίσει ο γιος του το απαραίτητο self test για την είσοδο του στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης, δημιουργώντας μάλιστα αναστάτωση στην κοινότητα του σχολείου με αποτέλεσμα η διεύθυνση να καλέσει την αστυνομία.

Ο πατέρας αρνητής των self test συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Θέρμης, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για αδίκημα της διατάραξη κοινής ειρήνης υπηρεσίας και θα ακολουθηθεί η σχετική αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο πατέρας μπήκε στην αυλή του σχολείου και στη συνέχεια εντός του κτηρίου ζητώντας ο γιος του να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς το self test.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, υπήρχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τη Διευθυντρια του σχολείου ενώ κατά πληροφορίες φέρεται να έσπρωξε τη διευθύντρια, η οποία στη συνέχεια άσκησε και μήνυση σε βάρος του.

Για το περιστατικό στο 2ο δημοτικό σχολείο ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θέρμης Στέλιος Αποστόλου, ο οποίος περιγράφοντας το περιστατικό από την ενημέρωση που ο ίδιος είχε, ανέφερε πως ο πατέρας εισήλθε στο σχολείο, ζήτησε το παιδί του να κάνει μάθημα χωρίς self test, ήρθε σε αντιπαράθεση με την διευθύντρια την οποία, όπως είπε, την απώθησε βίαια. Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου ο συγκεκριμένος είναι αρνητής των self test, της μάσκας και -κατά εκτίμηση του- και του εμβολίου για τον κορωνοϊό.