Skip to main content

Ανεξαρτητοποίηση Μπαρμπουνάκη από την παράταξη Βούγια

Ο Αλ. Μπαρμπουνάκης κατέθεσε την επιστολή παραίτησης στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης κατέθεσε την επιστολή παραίτησης στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Αφορμή για την ανεξαρτητοποίησή του ήταν η μη ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για την εκλογή εκπροσώπων στη γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

«Η σημερινή μονομερής απόφαση των 2 συναδέλφων μου, του επικεφαλής Σπύρου Βούγια και του Ανδρέα Κουράκη, να μη συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Πολήχρωμης Θεσσαλονίκης, για την εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου, στη γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρά την έντονη επιθυμία μου, με οδηγεί στην έξοδο από τον συνδυασμό και την ανεξαρτητοποίησή μου», αναφέρει στην επιστολή του.