Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Ο Σάββας Χαλιαμπάλιας, σε δήλωσή του μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου, ξεκαθαρίζει ότι ο συνδυασμός του «Γίνεται Μπορούμε» δεν πρόκειται να διαλυθεί

Αποσύρεται οριστικά από τις επερχόμενες εκλογές ο συνδυασμός μας «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια, μετά την οριστική απόρριψη από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ).

Σε δήλωσή του ο κ. Χαλιαμπάλιας κάνει λόγο για καθαρά τυπική και όχι ουσιαστική φύση του κωλύματος.

Ο κ. Χαλιαμπάλιας ξεκαθαρίζει ότι ο συνδυασμός του «Γίνεται Μπορούμε» δεν πρόκειται να διαλυθεί. «Ήρθαμε για να μείνουμε και λέμε σε όσους ενοχλήσαμε πως... οψόμεθα εις Φιλίππους», σημειώνει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαλιαμπάλια

Με μεγάλη απογοήτευση, πικρία αλλά και αγανάκτηση, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε στους συμπολίτες μας πως ο συνδυασμός μας «Γίνεται Μπορούμε», αποσύρεται οριστικά από τις επερχόμενες εκλογές.

Παρά την καθαρά τυπική και όχι ουσιαστική φύση του κωλύματος που προέκυψε και παρόλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και διευκρινίσεις από μέρους μας, η ένστασή μας ΔΕΝ έγινε δεκτή και έτσι η αρχική απόφαση ακύρωσης της υποψηφιότητάς μας από το Πρωτοδικείο παραμένει σε ισχύ.

Φυσικά δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά για αυτό που συνέβη.

Ένα κύριο ερώτημα -που δεν θα απαντηθεί ποτέ- είναι το γιατί κατά την αρχική κατάθεση των εγγράφων με τα ονόματα των μελών του συνδυασμού μας, δεν επισημάνθηκε ποτέ και από κανέναν "αρμόδιο", το λεπτό αλλά καταδικαστικό εν τέλει για εμάς ζήτημα του επακριβούς προσδιορισμού των υποψηφίων της Τριανδρίας, από τα συνολικά μέλη της λίστα μας.

Αντίθετα βέβαια, μας έγιναν ένα σωρό άλλες επισημάνσεις και υποδείξεις... Παραδείγματος χάριν, ως προς το πως πρέπει να περιγραφεί με σωστότερα λόγια το λογότυπό μας (τα ακριβή χρώματα κλπ) ή να μας ζητηθούν πολλάκις επιπλέον έγγραφα για διάφορα από τα μέλη μας, ώστε ο φάκελός μας να θεωρηθεί «πλήρης»...

Παρά τα αρνητικά συναισθήματα της στιγμής, σας διαβεβαιώνουμε πως ο συνδυασμος «Γίνεται Μπορούμε», ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ όπως πολλοί θα ήθελαν!
Βλέπετε, μπήκαμε σε «ξενα χωράφια», ξενίσαμε. Το νιώσαμε αυτό από την αρχή ως και σήμερα.

Ο ανεξάρτητος, ακομμάτιστος συνδυασμός μας, με αρχηγό τον Σάββα Χαλιαμπάλια, έχει πλέον φωνή όμως. Και η φωνή αυτή για την Θεσσαλονίκη, δεν θα σωπάσει!
Ήρθαμε για να μείνουμε και λέμε σε όσους ενοχλήσαμε πως... οψόμεθα εις Φιλίππους.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες της Θεσσαλονίκης που άκουσαν τις προτάσεις μας, όλους εκείνους που συμμετείχαν με εποικοδομητικά σχόλια και μηνύματα στην σελίδα μας, εκείνους που ήρθαν στο εκλογικό μας κέντρο και γνωριστήκαμε από κοντά και όλους όσους μας στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και με έναν καλό λόγο!

Να είστε όλοι σίγουροι πως από οποιοδήποτε μετερίζι βρισκόμαστε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό της πόλης μας!

Ο αγώνας συνεχίζεται! Για την Θεσσαλονίκη μας!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ