Skip to main content

Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Η παράταξη Νοτοπούλου και ο αντιδήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Λεκάκης - Το σχόλιο του δημάρχου για τους σταυρούς

Στη δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» έπεσε το φλουρί στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε σήμερα, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Λεκάκης, ο οποίος ευχήθηκε «Καλή Χρονιά με υγεία». Τα δώρα για την παράταξη παρέλαβε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης, Ρία Καλφακάκου.

Στη δεύτερη πίτα που έκοψαν, το φλουρί έπεσε στον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρη Αηδονόπουλο και στο κομμάτι των δημοσιογράφων, ενώ στα πιτάκια που διανεμήθηκαν τυχερός ήταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Δρόσος Τσαβλής.

Την ώρα που ξεκίνησε να κόβει την βασιλόπιτα ο κ. Λεκάκης, ο Βασίλης Γάκης ρώτησε εάν τη σταύρωσε, με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να λέει ότι το έκανε ο ίδιος μια που και φέτος είναι πολύτιμοι οι σταυροί.