Skip to main content

Εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στον Λαγκαδά

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή διοργανώνεται στον Λαγκαδά την ερχόμενη Κυριακή.

Την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 στις 11.00 π.μ., το πολιτικό γραφείο του Θεόδωρου Καράογλου διοργανώνει στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Λαγκαδά, εκδήλωση μνήμης για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας τιμά την πολυεπίπεδη προσφορά του ιδρυτή της παράταξης, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του και 44 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.

Για τον αείμνηστο Έλληνα πολιτικό θα μιλήσουν επίσης ο βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ και πρώην υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας και ο διεθνολόγος κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά «πλούσια» έκθεση φωτογραφίας με γνωστές και ανέκδοτες στιγμές από τη ζωή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ θα προβληθεί και αφιερωματικό βίντεο.

Με αφορμή την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ο κ. Καράογλου δήλωσε: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία είναι ταυτισμένοι στη συνείδηση των Ελλήνων με την εθνική συμφιλίωση, τις μεγάλες αποφάσεις και τις ιστορικά δικαιωμένες εθνικές επιλογές. Πριν από 44 χρόνια θεμελίωσαν από κοινού τη μακροβιότερη και πιο σταθερή περίοδο Δημοκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα.  Με την “πληγή” του Σκοπιανού ανοιχτή λόγω της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών και την κοινωνία καθημαγμένη από την φοροεισπρακτική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποτελεί πατριωτικό μας καθήκον να εγγυηθούμε ως παράταξη την ανασύνταξη και ανασυγκρότηση της χώρας».