Skip to main content

Εργαζόμενοι δήμου Θεσσαλονίκης: Παραλήρημα Ζέρβα - Κυνηγάει ανεμόμυλους

Το Σωματείο εργαζομένων κάνει λόγο για ανυπαρξία και αναποτελεσματικότητα της πολιτικής του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Με μια σκληρή ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης βάλλει κατά του απερχόμενου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, τον οποίο χαρακτηρίζει εμμονικό και πως βρίσκεται σε παραλήρημα.

Οι εργαζόμενοι απαντούν στον πρώην δήμαρχο στα όσα αναφέρει για την καθαριότητας της πόλης, ειδικά την περίοδο μετά τις εκλογές.

Διαβάστε - Ζέρβας κατά διοίκησης Αγγελούδη: Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην επικοινωνία, σπανίως στη Δικαιοσύνη

«Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε ένα παραλήρημα, πάλι, εμμονικού  δονκιχοτισμού, συνεχίζει και κυνηγάει ανεμόμυλους! Αναγάγει τα προβλήματα καθαριότητας της πόλης, ειδικά στην περίοδο μετά τις εκλογές, μεταξύ άλλων και σε "συνδικαλιστικές πρακτικές, αναμένοντας την επόμενη Διοίκηση"», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων.

Αναφέρει επίσης ότι «δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που, ο απερχόμενος δήμαρχος προσπαθεί να αποδώσει ευθύνες στο Σωματείο για την ανυπαρξία και αναποτελεσματικότητα της πολιτικής του, στον τομέα της Καθαριότητας και της δικής του προκλητικής αδιαφορίας για τους εργαζόμενους».

«Τα ίδια έλεγε και όταν μας έσυρε στα δικαστήρια, πριν έναν χρόνο, γιατί διεκδικούσαμε το αυτονόητο για την ασφάλεια των εργαζομένων και όχι για να τον ρίξουμε από τον θρόνο του, έναν χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Ξεχνάει, ο απερχόμενος δήμαρχος, ότι ο Σ.Ε.Δ.Θ.  δεν αποτελούσε ποτέ και ούτε αποτελεί Σύλλογο πραιτοριανών του, όπως επιθυμούσε και "συνεργαζόταν"  επί  4 χρόνια με άλλους Συλλόγους του δήμου Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς (για αυτόν), δεν του κάναμε το χατίρι! Ούτε εμείς, ούτε ο λαός της πόλης», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.