Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΑΧΙΑΟΥ: ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Βασίλης Γάκης τόνισε πως η παραίτηση του Ν. Ταχιάου από το δημοτικό συμβούλιο δεν σημαίνει παραίτηση από τα κοινά.

«Σαφώς είμαστε παρόντες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, σαφώς είμαστε παρόντες οι πέντε που έχουμε μείνει και είμαστε δυναμικά παρόντες» ανέφερε στο Radio North 98fm ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης αναφερόμενος στα σενάρια διαδοχής στην θέση του επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», μετά την παραίτηση του Νίκου Ταχιάου.

Δείτε εδώ: Ταχιάος: Για αυτούς τους λόγους παραιτήθηκα από το δημοτικό συμβούλιο

«Είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί με τα μέλη της παράταξής μας. Είμαι βαθιά και πολύ τυπικός. Όσοι σέβονται τους θεσμούς, τους σέβονται και οι θεσμοί στην συνέχεια. Και επειδή μιλάμε για μια θεσμική θέση του επικεφαλής της παράταξης, προτιμώ να μην προχωρήσω σε καμία ανακοίνωση. Έχουμε όλο το χρόνο να πούμε πάρα πολλά πράγματα και σίγουρα θα λέμε πολύ συχνά πράγματα για την πόλη» σχολίασε ο κ. Γάκης.

«Ο Νίκος Ταχιάος έχει μεγάλη ωριμότητα και μεγάλη πολιτική δημοκρατική ευθιξία σε πάρα πολλά θέματα, έτσι ώστε να συμπεριφερθεί και θεσμικά και ουσιαστικά. Παραιτείται από το δημοτικό συμβούλιο για τους λόγους που αναφέρει στην επιστολή του. Δεν σημαίνει ότι παραιτείται από την δημόσια σκηνή ή από όσα γίνονται και πρέπει να γίνουν στην πόλη μας» συμπλήρωσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την διοίκηση και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο κ. Γάκης είπε: «Το θέμα της συνεργασίας έχει απορριφθεί από πλευράς του κ. Ζέρβα εδώ και ένα χρόνο. Μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι από μέρους του δημάρχου ώστε να μας απευθύνει μια πρόταση που εμείς θα συζητήσουμε στα όργανα της παράταξής μας. Σκοπός μας δεν είναι να καταλάβουμε οφίτσια και αξιώματα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ