Skip to main content

Γαλαμάτης: Ο κοινός βηματισμός των μαθητών τονώνει την ελπίδα για το αύριο της Ελλάδας

Ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης πραγματοποίησε δήλωση για τη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

 Ο κοινός βηματισμός των μαθητών τονώνει την αισιοδοξία όλων μας, αναπτερώνει την ελπίδα για το αύριο της Ελλάδας, όσες δυσκολίες, όποιες προκλήσεις κι αν κληθεί να αντιμετωπίσει, δήλωσε ο  γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης,  μετά τη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Τα νέα παιδιά της Θεσσαλονίκης, με τον κοινό βηματισμό της σημερινής τους παρέλασης, τίμησαν όλους όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν, για την ελευθερία της πόλης μας, για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας», σημείωσε ο Δημήτρης Γαλαμάτης και πρόσθεσε ότι «αυτός ο κοινός βηματισμός τους συμβολίζει την πνευματική τους συστράτευση στα θρανία των σχολείων, την οποία η πολιτεία στηρίζει και υποστηρίζει, προσφέροντας εκείνα τα εργαλεία και τα εφόδια, πρωτίστως όλη εκείνη τη γνώση, που ενισχύει και δυναμώνει τη συγκρότηση και την αυτοπεποίθησή τους, που οδηγεί εντέλει στη χειραφέτησή τους, για το επομένο μεγάλο τους βήμα, το πέρασμά τους σε λίγα χρόνια στο κοινωνικό πεδίο. Ο κοινός βηματισμός τους, τονώνει την αισιοδοξία όλων μας, αναπτερώνει την ελπίδα για το αύριο της Ελλάδας, όσες δυσκολίες, όποιες προκλήσεις κι αν κληθεί να αντιμετωπίσει. Χρόνια πολλά», σημείωσε ο  κ. Γαλαμάτης.