Skip to main content

Η Voria.gr σβήνει 10 κεράκια και γίνεται ξανά έντυπη για την 84η ΔΕΘ!

Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα τυπώνεται στο χαρτί και διανέμεται εντελώς δωρεάν, στη ΔΕΘ και το κέντρο της πόλης!

Με μία ειδική έντυπη έκδοση σε... γενέθλιο χαρακτήρα, με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Μία νέα πόλη 10 χρόνια μετά», αλλά και με υπαίθριο περίπτερο στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό πολυγεγονός της χώρας η Voria.gr, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα, που τον εφετινό Σεπτέμβριο γιορτάζει τα 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στο διαδίκτυο.

Με καινοτομικό πρωτοσέλιδο, με πυρήνα την ευκαιρία που διαμορφώνεται για τη Θεσσαλονίκη και την εξέλιξή της την επόμενη 10ετία, έως το 2030, και με μία σειρά από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα γνώμης η 32σέλιδη έκτακτη έκδοση της Voria.gr αναδεικνύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης σε μια κομβική συγκυρία ανάπτυξης.

 

Για τη Θεσσαλονίκη το 2030 αποτελεί ένα στοίχημα, για το οποίο υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα κερδηθεί. Σε αυτήν την κατεύθυνση, στην έντυπη μορφή της Voria.gr μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων τις συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, του υφυπουργού Εσωτερικών (αρμοδίου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρου Καράογλου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, και του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, να ενημερωθείτε για τις αναπλάσεις που αλλάζουν το πρόσωπο της πόλης και τα αναπτυξιακά έργα που τρέχουν, αλλά και να πάρετε γεύση... Ινδίας, της τιμώμενης χώρας στην 84η ΔΕΘ.

Στα 10 χρόνια που υπάρχει η Voria.gr πολλά έχουν αλλάξει. Και στη Θεσσαλονίκη και στην ενημέρωση. Αλλά και στην ίδια τη Voria.gr που, μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό που παραμένει ίδιο, όμως, είναι το όραμα του δημιουργού της, του αείμνηστου Ευάγγελου Καράογλου για τη δημιουργία μίας ηλεκτρονικής εφημερίδας στην κορυφή της πρωτοπορίας και των εξελίξεων. Ο Ευάγγελος Καράογλου έφυγε νωρίς από κοντά μας αλλά το όραμά του αποτελεί την πυξίδα με την οποία συνεχίζουμε.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο, όλο και περισσότεροι.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, στο υπαίθριο σταντ, αλλά και σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και τις 9 ημέρες που θα είναι σε εξέλιξη το πολυγεγονός.

Η Voria.gr, μαζί με τα... αδελφάκια της, Greenagenda.gr και Forologikanea.gr, θα δίνουν το «παρών» καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον χώρο Α8, κοντά στο κτήριο Διοίκησης της ΔΕΘ.