Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΑΚΟΦΗΜΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΪΑΜΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ(ΦΩΤΟ)

Σε υποβαθμισμένη και εγκαταλελειμμένη περιοχή στο Μαϊάμι μετετράπηκαν δρόμοι στη δυτική Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων - Δείτε εικόνες

της Καλλιόπης Καλύμνιου

Βραδινά γυρίσματα σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη για τις ανάγκες της ταινίας με τον χολιγουντιανό σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας, που γυρίζεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται στην περιοχή των Σφαγείων, στα δυτικά της πόλης.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» η οδός Γεωργίου Ανδρέου πίσω από το γνωστό ξενοδοχείο «The Met» καθώς και η οδός Πηγάσου άλλαξαν μορφή.

Οι δρόμοι γέμισαν με... αμερικανικά σκουπίδια, ώστε να θυμίζουν υποβαθμισμένη, εγκαταλελειμμένη περιοχή, ενώ οι πινακίδες αλλάχθηκαν με αντίστοιχες στην αγγλική γλώσσα και εμπλουτίστηκαν με γκραφίτι, τα οποία γέμισαν ακόμη και κατεστραμμένα οχήματα.

Οι πυροσβεστικοί κρουνοί μετατράπηκαν σε αμερικανικοί, ενώ κάποιοι εκ των κομπάρσων-ηθοποιών ντύθηκαν σαν άστεγοι για τις ανάγκες του σεναρίου.

Παράλληλα, στην οδό Γεωργίου Ανδρέου «γεννήθηκε» το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο "Lucien's Cookie Co 1959", όπου θα γυριστούν σκηνές για το κόνσεπτ της ταινίας και έξω από το οποίο έχει ήδη... σταθμεύσει το γνωστό, πλέον, όχημα που οδηγά ο πασίγνωστος ηθοποιός, Barracuda.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ πολύ πιθανόν το ίδιο πρόγραμμα να ακολουθηθεί και τις επόμενες μέρες. Στα γυρίσματα σήμερα αναμένεται να συμμετέχουν γνωστά ονόματα της Αμερικανικής σκηνής, εκτός του Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιες από τις σκηνές αναμένεται να συμμετάσχει κι ο γνωστός αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα συμμετέχει και σε επιπλέον γυρίσματα των επόμενων ημερών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο ίδιο σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες: