Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η «ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ» ΤΩΝ 50-60 ΑΤΟΜΩΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Αιχμηρή ανακοίνωση του τοπικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος για τις αντιδράσεις για το θέμα της απόσπασης των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου.

Με δύο φωτογραφίες από την αερογέφυρα στην περιοχή της Λαχαναγοράς, η ΝΔ Θεσσαλονίκης απαντά εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα που τίθενται σε τροχιά υλοποίησης, αφήνοντας αιχμές για τις αρχαιότητες στον σταθμό Βενιζέλου και τις αντιδράσεις.

Αφού αναφέρει ως παράδειγμα την αερογέφυρα σχολιάζοντας πως «αυτό εννοούμε λέγοντας ότι τα παγωμένα έργα ενεργοποιούνται, περατώνονται και παραδίνονται», το τοπικό όργανο του κυβερνώντος κόμματος διερωτάται «ποια “πλειοψηφία” σαμποτάρει τα έργα του Μετρό στη Θεσσαλονίκη; Οι πενήντα – εξήντα που ικανοποιούνταν αυτάρεσκα όταν δεν προχωρούσε τίποτε;».

Διαβάστε σχετικά: Τσίπρας: Η πλειοψηφία των Θεσσαλονικέων ζητεί να μείνουν τα αρχαία στη Βενιζέλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης:

Δύο φωτογραφίες από διαφορετικό σημείο λήψης: Η αερογέφυρα χωρίς αρχή και χωρίς τέλος, στην είσοδο της Θεσσαλονίκης, πάνω από τον κυκλικό κόμβο από τον οποίο ξεκινάει η περιφερειακή, συνδεόμενη με την εθνική οδό (περιοχή “λαχαναγοράς”).Επί χρόνια η γέφυρα δεν οδηγούσε πουθενά. Απλά υπήρχε ένα εναέριο κομμάτι και μετρούσε τα καθημερινά δυστυχήματα που γίνονται από κάτω της…

Σήμερα, η ανατολική της πρόσβαση μαζί με τον κόμβο πρόσβασης στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (“λαχαναγορά”) προχωράει, τα συνεργεία ανεβαίνουν στη γέφυρα και το προσωπικό δουλεύει. Στη δυτική της μεριά, που οδηγεί στην οδό Πόντου, εγκαταστάθηκαν τα δομικά μηχανήματα. Σύντομα ο κόμβος θα λειτουργεί.

Αυτό εννοούμε λέγοντας ότι τα παγωμένα έργα ενεργοποιούνται, περατώνονται και παραδίνονται.

Αυτό εννοούσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής χθες στη Βουλή, ρωτώντας, Ποιά “πλειοψηφία” σαμποτάρει τα έργα του Μετρό στη Θεσσαλονίκη; Οι πενήντα – εξήντα που ικανοποιούνταν αυτάρεσκα όταν δεν προχωρούσε τίποτε;
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ