Skip to main content

Νέα ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες και όχι μόνο...

Σε ό,τι αφορά στις βίλες που προβλέπονται από το αρχικό project θα προχωρούν αναλόγως με το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκφράζεται.

Ο τουριστικός κλάδος στην Ελλάδα είναι ο μόνος που τρέχει αυτή τη στιγμή με ικανοποιητικούς ρυθμούς κι έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όλοι παρεμφερείς προς αυτό κλάδου σημειώνουν μια αξιοσημείωτη δραστηριότητα. Τα παραδείγματα πάμπολλα, ξεκινούν από τον ξενοδοχειακό κλάδο και φτάνουν έως τις ...αεροπορικές εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως πληροφορείται η Voria.gr θα πρέπει να θεωρείται οριστικό ότι στα τέλη Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 29 του μηνός, θα γίνει το opening του νέου «Αστέρα Βουλιαγμένης». Όπως πληροφορούμαστε, σε πρώτη φάση, θα τεθούν σε λειτουργία τα δύο πλήρως ανακαινισμένα ξενοδοχεία του συγκροτήματος (πρόκειται για τα «Αρίων» και «Ναυσικά»), υπό τη σκέπη της αμερικανικής Four Seasons, η οποία έχει αναλάβει το μάνατζμεντ του συγκροτήματος, όπως έχει ανακαινισθεί.

Σε ό,τι αφορά στις βίλες που προβλέπονται από το αρχικό project θα προχωρούν αναλόγως με το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκφράζεται. Τέσσερις έχει αγοράσει ήδη ο εφοπλιστής Δ. Διαμαντίδης, ενώ επενδυτικό ενδιαφέρον, κυρίως από το εξωτερικό, υπάρχει και για τις άλλες.

Στο μεταξύ, λίγο νοτιότερα και συγκεκριμένα στη Ρόδο, ο όμιλος Μήτση κέρδισε τον διαγωνισμό για την πώληση του Grand Hotel στη Ρόδο, προσφέροντας το ποσό των 50 εκατ ευρώ. Ωστόσο, ήταν μια εξέλιξη μάλλον αναμενόμενη, διότι για πολλά χρόνια ήταν ο μισθωτής της συγκεκριμένης μονάδας.

Όμως πεδίον δράσης λαμπρό υπάρχει και για τις αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ξεφυτρώνουν περίπου σαν μανιτάρια. Σύντομα, άλλη μια παίρνει άδεια για πτήσεις εσωτερικού. Πρόκειται για την Athens Spirit Airlines, η οποία κατέθεσε ήδη τον σχετικό φάκελο στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για να ξεκινήσει πτήσεις από τον Απρίλιο.