Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΕΑΠΟΛΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων το Σαββατοκύριακο στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νεάπολη, λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
 
Το Σάββατο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της  με την οδό Φλογητών.

Την Κυριακή (09-06-2019) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Φλογητών έως το ύψος της συμβολής της  με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.ΣΘ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ