Skip to main content

Ντέρμπι στο νήμα δίνουν τώρα τα στοιχήματα για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Ορφανός βγήκε από τα... δεξιά του Ταχιάου και ισοφάρισε το ποσοστό του - Αυξήθηκε η απόδοση για Νοτοπούλου - Ποια είναι η εικόνα στην Περιφέρεια.

Ντέρμπι για... δύο δείχνουν πλέον οι bookmakers για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Γιώργος Ορφανός, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, «ισοφάρισε» τη στοιχηματική απόδοση του Νίκου Ταχιάου, ο οποίος έχασε... στοιχηματικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, σχεδόν δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, η στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr (η μοναδική, μέχρι στιγμής, με τέτοιες στοιχηματικές επιλογές) επαναπροσάρμοσε τις αποδόσεις και κατέβασε το ποσοστό του κ. Ορφανού στο 1,90 (από 2,80), όσο δηλαδή και του ανθυποψηφίου του (από 1,80 ανέβηκε στο 1,90), καθιστώντας τον ισάξιο φαβορί στην κούρσα για τον δήμο.

Αυξήθηκε η απόδοση για Νοτοπούλου

Την ίδια στιγμή, η απόδοση για την Κατερίνα Νοτοπούλου επαναπροσδιορίστηκε προς τα πάνω, στο 8,50, από 8,00 πριν από μερικά 24ωρα. Οι αποδόσεις για τους υπόλοιπους υποψηφίους έχουν ως εξής: Σπύρος Βούγιας 18,00, Κωνσταντίνος Ζέρβας 25,00, Παναγιώτης Ψωμιάδης 40,00, Πέτρος Λεκάκης 50,00, Χάρης Αηδονόπουλος 100,00 και Σωτήρης Ζαριανόπουλος 150,00. Δεν διατίθενται αποδόσεις -τουλάχιστον ακόμη- για τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές φορές οι πράκτορες στοιχημάτων, κοινώς «books», ρίχνουν τις αποδόσεις στοιχημάτων όταν διαπιστώνουν μεγάλο ποντάρισμα σε αυτά. Ακριβώς το αντίστροφο συμβαίνει στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει υψηλή διάθεση για στοιχηματισμό.

Καμία αλλαγή στη μάχη για την Περιφέρεια

Σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι αποδόσεις δεν έχουν αλλάξει. Ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας θεωρείται το απόλυτο φαβορί, με επιστροφή 1,08 στο ποντάρισμα, ενώ ακολουθούν ο ο υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Παπαστεργίου με απόδοση 9, ο υποψήφιος του ΚΚΕ Σωτήρης Αβραμόπουλος με 20 και ο Φίλιππος Γκανούλης των Οικολόγων με απόδοση 30. Εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός αποδόσεων ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.