Skip to main content

Ψωμί σε άπορους ανθρώπους θα προσφέρουν τα Γατίδης Fresh

Με κάθε αγορά ψωμιού από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, η εταιρεία θα προσφέρει ένα ακόμη ψωμί σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Άρτου, τα Γατίδης Fresh θα προσφέρουν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ψωμί.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου υλοποιούν την ενέργεια «Ένα ψωμί για όλους». Με κάθε αγορά ψωμιού από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, θα προσφέρεται ένα ακόμη ψωμί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσω της οργάνωσης "Μπορούμε".

Το «Μπορούµε» είναι µια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στόχο έχει να περιορίσει την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως κόµβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίµων και των φορέων – αποδεκτών.

Τα καταστήματα Γατίδης Fresh συμμετέχουν εδώ και τρία χρόνια ως δωρητές τροφίμων και σύµφωνα µε τον τρόπο υπολογισµού του δικτύου «Μπορούµε», µόνο κατά το έτος 2015 προσέφεραν περισσότερες από 35.000 µερίδες φαγητού.

«Με τη δική σας συνδροµή και υποστήριξη θα συνεχίσουµε να προσφέρουµε τα προϊόντα μας σε συνανθρώπους µας που έχουν ανάγκη. Η συµµετοχή όλων είναι πολύτιµη. Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, επιλέγοντας ψωμί από τα καταστήματα Γατίδης Fresh βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες αυτό το βασικό είδος διατροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.