Skip to main content

Συνάντηση Χρήστου Παπαστεργίου με τη διοίκηση της ΔΕΘ

Στη συνάντηση με τη διοίκηση τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο ανάπλασης και αναβάθμισης του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στη ΔΕΘ πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της παράταξης Πράξεις για την Μακεδονία, μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους κ.Κ.Μαυράκη, κ.Π.Τουχτίδη, κ. Ε. Τεπεκίδη και τα στελέχη κ. Ι.Κυανίδης, κ.Α. Σπανούδη.

Ο κ. Παπαστεργίου κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, τον πρόεδρο κ. Τ. Τζήκα και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κ. Ποζρικίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα, στην οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο ανάπλασης και αναβάθμισης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

«Ως παράταξη είμαστε υπέρ των στόχων του σχεδίου αυτού γιατί η εκπλήρωσή τους: αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη, βελτιώνει το περιβάλλον της πολης, μέσω της αύξησης του πρασίνου και της χρήσης φιλικών, ως προς αυτό, ενεργειακών πηγών, δυναμώνει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κ. Μακεδονίας και ευρύτερα της χώρας. Η ΔΕΘ είναι ένας ιστορικός θεσμός συνδεδεμένος με τη Μακεδονία, αλλά κυρίως θα είναι ο θεσμός ο οποίος μαζί με τις αστικές αναπλάσεις, τα έργα υποδομών και μεταφορών, το μουσείο του ολοκαυτώματος και το project του Θερμαϊκού μπορούν να κάνουν τη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία τόπο του 21ου αιώνα, στην πράξη και όχι στα λόγια», τόνισε ο κ. Παπαστεργίου.