Skip to main content

Στηρίζει Αγγελούδη ο Ανδρέας Κουράκης: Θέλω να πιστεύω ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του στη θητεία του

Κοινά σημεία των προγραμμάτων των παρατάξεων Πέγκα και Αγγελούδη βλέπει ο δημοτικός σύμβουλος

Την υποψηφιότητα του Στέλιου Αγγελούδη στον δεύτερο γύρο για τον δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα Ανδρέας Κουράκης.

Όπως αναφέρει «θέλω να πιστεύω ότι το πρόγραμμα της παράταξης «ΟΜΑΔΑ για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», που έχει πολλά κοινά σημεία με την δική μας παράταξη, καθώς και οι δηλώσεις που έχει κάνει ο επικεφαλής της Στέλιος Αγγελούδης για σοβαρά θέματα της πόλης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ τις οποίες θα τηρήσει στα επόμενα χρόνια της δημαρχιακής του θητείας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κουράκης.

Αναλυτικά:

Και τώρα; Τι ψηφίζουμε;

Είναι βέβαιο ότι η ψήφος των συνδημοτών μας δεν καθοδηγείται ούτε χειραγωγείται.
Ωστόσο, η παράταξη «Θεσσαλονίκη  για όλους» αλλά και εγώ προσωπικά, έχω πολλές φορές δηλώσει τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου ότι  η καταστροφική θητεία του σημερινού δημάρχου και η πορεία της πόλης μας προς την απαξίωση και την οπισθοδρόμηση είναι αναγκαίο να τερματιστούν στις 15 Οκτωβρίου.
Η Θεσσαλονίκη αξίζει να είναι μια πόλη καθαρή, πράσινη, με βιώσιμη ανάπτυξη και κινητικότητα, με ελεύθερους δημόσιους χώρους προσβάσιμους σε όλους, μια πόλη ανοιχτή, φιλόξενη και κοινωνικά ευαίσθητη, μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.

Στο ερώτημα λοιπόν που μου απευθύνουν οι συμπολίτες μου, τι κάνουμε στις 15 Οκτωβρίου, απαντώ ότι ο απερχόμενος δημαρχος είχε την ευκαιρία του και την σπατάλησε σε βάρος της πόλης.
Θέλω να πιστεύω ότι το πρόγραμμα της παράταξης «ΟΜΑΔΑ για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», που έχει πολλά κοινά σημεία με την δική μας παράταξη, καθώς και οι δηλώσεις που έχει κάνει ο επικεφαλής της Στέλιος Αγγελούδης για σοβαρά θέματα της πόλης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ τις οποίες θα τηρήσει στα επόμενα χρόνια της δημαρχιακής του θητείας.

Η παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για ΟΛΟΥΣ» στην οποία είμαι μέλος με επικεφαλής τον ΣΠΥΡΟ  ΠΕΓΚΑ, θα είναι παρούσα εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου υπερασπιζόμενη χωρίς καμία δέσμευση, με νηφαλιότητα, εγκυρότητα και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ, δημοτικός σύμβουλος, πρωην αντιδήμαρχος.

* Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη.