Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
x

ΣΤΙΣ 9/11 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΣΕΡΒΙΚΟ FORUM ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Forum θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχθούν και να συμβάλλουν στο μέγιστο τα κοινά σημεία των δύο χωρών ως προς την ανάπτυξη του τουρισμού.

Το 1ο Ελληνο – Σερβικό Forum Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 09 Νοεμβρίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της Έκθεσης Philoxenia, με διοργανωτές το Ελληνο – Σερβικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Επιμελητήριο Ελλάδας – Σερβίας, με την υποστήριξη της Δ.Ε.Θ. Helexpo.
 
Η Ελλάδα και η Σερβία έχουν πολλά κοινά σημεία: πολιτισμικά, ιστορικά, θρησκευτικά αλλά και τουριστικά και αυτό το Forum θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχθούν και να συμβάλλουν στο μέγιστο στην ανάπτυξη του τουρισμού και των δύο χωρών, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
 
Στο Forum θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιασθεί η Σερβία ως τουριστικός προορισμός:
 
μέσω των Β2Β συναντήσεων, όπου θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και πιθανές συμφωνίες μεταξύ των επιχειρηματιών

μέσω των παρουσιάσεων των τουριστικών οργανισμών,  που είναι αναπτυγμένοι σε ολόκληρη  την Σερβία  (μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος)

μέσω των κλειστών συνεδριάσεων μεταξύ εκπροσώπων φορέων και θεσμών, όπου θα γίνουν κάποιες επιπλέον συζητήσεις για επίλυση προβλημάτων που επηρεάζουν τον τουριστικό τομέα

Το Forum Τουρισμού απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν σχέση με τον τομέα του τουρισμού και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στα δύο κράτη.
 
Ενδεικτικά:

Τουριστικοί οργανισμοί

Τουριστικά πρακτορεία

Πολιτιστικοί σύλλογοι

Ξενοδοχειακές μονάδες

Χώροι εστίασης

Χειμερινά θέρετρα - Λουτρά

Μουσεία

Επίσης, απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα ή τη Σερβία και να γνωρίσουν τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού  που μπορούν να προσφέρουν οι δύο χώρες, όπως  εκδρομές σε σημεία πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, πεζοπορία, σκι, λουτρά κ.α.
 
Για τη συμμετοχή στο Forum η εγγραφή είναι υποχρεωτική μέσω της παρακάτω φόρμας και μόνο για τους συμμετέχοντες παρέχονται δωρεάν τα παρακάτω:
 
Είσοδος στο Forum

Είσοδος στην έκθεση Philoxenia

Είσοδος στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης Philoxenia

Συμμετοχή στο βραδινό cocktail καλωσορίσματος της Philoxenia στις 09 Νοεμβρίου 2018

Συμμετοχή στις B2B συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας της Έκθεσης και της Philoxenia

Stand – Banner – Διαφημιστικό υλικό στο χώρο του Forum

Διαφήμιση στο επίσημο site του Forum - www.greekserbianforum.com - και στο έντυπο υλικό

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τη λίστα επιχειρήσεων για B2B συναντήσεις, η οποία θα αποστέλλεται με τα πλήρη στοιχεία σε όσους κάνουν εγγραφή στο Forum και δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα Β2Β. Η λίστα συνεχώς θα ανανεώνεται.
 
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Forum το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.
 
Σύντομα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις Β2Β συναντήσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ