Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Νέο σαφάρι της Τροχαίας: Αγνώριστη η Όλγας, βροχή και σήμερα τα ροζ χαρτάκια στην Καραμανλή (φωτο)

Αστυνομικοί... διπλογράφουν και αφαιρούν πινακίδες, ενώ γερανοί της Τροχαίας σηκώνουν τα παράνομα παρκαρισμένα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το μπαράζ βεβαιώσεων παραβάσεων για παράνομη στάθμευση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Οι δράσεις της Τροχαίας έχουν ενταθεί στο πλαίσιο των ελέγχων για την αποσυμφόρηση των δρόμων από τα αυτοκίνητα κατά τις προπαρασκευαστικές εργασίες για το Fly Over.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και λόγω αυτών έχει κλείσει μια ολόκληρη λωρίδα κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα προς ανατολικά, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα και στο αντίθετο ρεύμα.

Για ακόμη μία ημέρα, περιπολικό της Τροχαίας μαζί με γερανό βρέθηκαν στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή και βεβαίωσαν πρόστιμα σε όσους έχουν παρκάρει παράνομα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της Voria.gr, υπήρξαν ΙΧ οχήματα τα οποία στο παρμπρίζ τους έφεραν περισσότερα του ενός ροζ χαρτάκια, γεγονός που φανερώνει ότι έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις και τις προηγούμενες ημέρες.

Image

Επιπλέον, αστυνομικοί της Τροχαίας αφαίρεσαν τις πινακίδες από όχημα το οποίο είχε σταθμεύσει σε διάβαση πεζών επί της λεωφόρου.

Image

Αγνώριστη η Βασ. Όλγας, «καθάρισε» από παράνομα παρκαρισμένα

Η εικόνα της οδού Βασιλίσσης Όλγας στις 11:30 θύμιζε... πανδημία, αφού δεν υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα σε καμία από τις δύο πλευρές του δρόμου. Κι αυτό γιατί κλιμάκια της Τροχαίας μαζί με γερανό πέρασαν από την -ιδιαίτερα πολύπαθη σε ό,τι αφορά την παράνομη στάθμευση- οδό και σήκωσαν τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, βεβαιώνοντας παράλληλα και τις σχετικές παραβάσεις. Ο συγκεκριμένος δρόμος μάς είχε... συνηθίσει να είναι μποτιλιαρισμένος στις ώρες αιχμής και όχι μόνο και η εικόνα του λίγο πριν το μεσημέρι είναι, αν μη τι άλλο, πρωτοφανής.

Image
Image

 

Image
Image

Σκούπα της Τροχαίας και σε Μητροπόλεως-Τσιμισκή

Τα κλιμάκια της Τροχαίας πραγματοποιούν ελέγχους και βεβαιώνουν πρόστιμα και στις οδούς Μητροπόλεως και Τσιμισκή.

Όλα τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στις δύο κεντρικούς οδούς φέρουν ροζ χαρτάκια, ενώ η Τροχαία Θεσσαλονίκης διώχνει όσους έχουν σταθμεύσει με alarm και παραμένουν μέσα στα οχήματά τους.

Image
Image
Image