Skip to main content

Τρενάρουν τις αποφάσεις τους οι Κουράκης, Αβαρλής, Αϊβάζογλου

Αποφάσισαν να συνεχίσουν τις επαφές τους με τους υποψηφίους, καθώς «υπάρχουν ακόμη αρκετά θέματα τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν»

Ούτε χθες πήραν απόφαση αναφορικά με ποιον από τους υποψήφιους θα συνεργαστούν,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κουράκης, Γιώργος Αβαρλής και Μόνικα Αϊβάζογλου οι οποίοι συγκροτούν την κίνηση των δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις, στη συνάντηση η οποία έγινε χθες το βράδυ αποφάσισαν να συνεχίσουν τις επαφές τους με τους υποψηφίους, καθώς «υπάρχουν ακόμη αρκετά θέματα τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν», όπως εξήγησε στην Voria.gr ο κ. Κουράκης.

Οι «τρεις» φαινόταν να είναι πολύ κοντά στη συνεργασία τους με τον Σπύρο Βούγια με τον οποίο συναντήθηκαν τελευταία φορά το σαββατοκύριακο. Ένα από τα «αγκάθια» της συνεργασίας είναι ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι επιθυμούν να ενταχθούν στον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» σαν ομάδα, έχοντας ενεργό ρόλο και όχι ως μεμονωμένα άτομα.

Ωστόσο, ο κ. Βούγιας έχει εξηγήσει ότι ο συνδυασμός του δεν θα λειτουργεί με τη λογική των «τάσεων», δεν θα υπάρχουν ομάδες και πως όλοι θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν και ορισμένα άλλα ήσσονος βεβαίως σημασίας ζητήματα, τα οποία όμως απαιτούν περαιτέρω διευκρινήσεις. Για παράδειγμα, η στάση του κ. Βούγια αναφορικά με το έργο της ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας ήταν ταυτόσημη με αυτήν της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη και διαφέρει από αυτήν των «τριών».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «τρεις» θα έχουν το επόμενο διήμερο συναντήσεις τόσο με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, όσο και με τον Πέτρο Λεκάκη, ενώ σήμερα θα έχουν νέα επαφή με τον κ. Βούγια.

«Πρέπει να συζητήσουμε και με τους ανθρώπους τους οποίους εκπροσωπούμε και μετά να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Πάντως, αυτές δεν θα αργήσουν, άλλωστε χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Κουράκης.