Skip to main content

Τριμμάτης για το νέο γήπεδο του Άρη: Έρχονται ουσιαστικές εξελίξεις

Ο νέος αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης

Δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης για το νέο γήπεδο του Άρη πραγματοποίησαν ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Νικόλαος Τριμμάτης αλλά και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη Λευτέρης Αρβανιτής.

Διαβάστε ακόμη: Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι για το νέο γήπεδο του Άρη - Άμεσα νέα τεχνική συνάντηση

Ο κ. Τριμμάτης επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης που αφορούσε το μεγαλόπνοο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου του Άρη. «Υπήρξε σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και οριοθετήθηκε ένας χρονικός ορίζοντας μέσα στον οποίο πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα meetings ώστε να προχωρήσουν κυρίως τα τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποίο θα δώσουν στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να προχωρήσει το ζήτημα στην τελική του φάση. Στη φάση της υλοποίησης. Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της πολιτείας, της περιφέρειας αλλά και των δήμων στην τηλεδιάσκεψη έδειξαν βούληση και αποφασιστικότητα να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες. Είμαι πεπεισμένος ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις, ώστε το μεγάλο όραμα της οικογένειας του Άρη να πάρει σάρκα και οστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Καλαφάτης - Να αποκτήσει ο Άρης νέο σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε πως «η σύσκεψη πήγε καλά. Συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί, ο Περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Από εδώ και πέρα περιμένουμε πράξεις για το νέο γήπεδο του Άρη».