Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Υπέγραψε φανέλα του Ηρακλή με το «10» ο Αντόνιο Μπαντέρας (φωτο)

Ο ηθοποιός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής στη Μίκρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και δέχθηκε το δώρο των ανθρώπων του Γηραιού.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας υπέγραψε μια φανέλα του ΓΣ Ηρακλής που του παραχωρήθηκε η οποία είχε το όνομά του και το νούμερο «10» στην πλάτη, στο περιθώριο των γυρισμάτων της νέας του ταινίας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Διαβάστε ακόμη: Tο απόγευμα τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας με Μπαντέρας- Η συμβολή του ΓΣ Ηρακλή

Ένα μέρος της χολιγουντιανής παραγωγής γυρίζεται στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής, εκεί όπου οι άνθρωποι των Κυανόλευκων συναντήθηκαν με τον Ισπανό αστέρα.

Όπως αναφέρει ο ΓΣ Ηρακλής, «ο Χολιγουτιανός ηθοποιός βρέθηκε από νωρίς στον χώρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής που του εξήγησαν την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα υπέγραψε μια φανέλα που του δόθηκε και ήταν εξαιρετικά ευγενικός και φιλικός, ενώ  τόνισε ότι του άρεσαν οι εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε για την συνεργασία», τονίζεται στην ανακοίνωση και καταλήγει:

«Παράλληλα δόθηκε μια φανέλα του Ημίθεου στον σκηνογράφο της ταινίας Ντέηβιντ Ίγκραμ , καθως το ονοματεπώνυμο του είναι μια ξεχωριστή ιστορία για τον Ηρακλή».