Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Μπαντέρας πάει και... Μηχανιώνα – Πότε θα γίνουν τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα για την ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέας θα συνεχιστούν στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη.

Μετά την περιφερειακή οδό, το λιμάνι και το κέντρο της Θεσσαλονίκης, το σκηνικό Χόλιγουντ μεταφέρεται στη Νέα Μηχανιώνα του δήμου Θερμαϊκού όπου θα συνεχιστούν τα γυρίσματα για την ταίνια «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Ισπανό σταρ Αντόνιο Μπαντέρας.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Η σκηνή με τον Μπαντέρας στο... Μαϊάμι της Εθνικής Αμύνης (video)

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 6 Ιουλίου κατά τις ώρες 06:00 π.μ, - 20:00μ.μ στην κοινότητα Νέας Μηχανιώνας και συγκεκριμένα στην οδό Πολυτεχνείου στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθνικής Αναστάσεως και 28ης Οκτωβρίου θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία για την υλοποίηση των κινηματογραφικων γυρισμάτων.

Με ανάρτηση σχολίασε το γεγονός και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής, αναφέροντας χαρακτηριστικά στα social media ότι ο «Θερμαϊκός το στούντιο του Χόλιγουντ», αναρτώντας παράλληλα μια χιουμοριστική φωτογραφία που δείχνει τον Ισπανό αστέρα να απευθύνεται στον ίδιο λέγoντάς του ότι... «Γιώργο βασίζομαι σε εσένα. Κλείσε τους δρόμους».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία του κ. Τσαμασλή: