Skip to main content

Πρωτοβουλία: Τελικές αποφάσεις μετά τα πορίσματα της Επιτροπής

Οι τελικές αποφάσεις της «Πρωτοβουλίας» θα ληφθούν αμέσως μετά την κατάθεση των πορισμάτων της Επιτροπής Διαβούλευσης, αναφέρει η ανακοίνωση.

Την πρώτη της συνεδρίαση για το νέο έτος πραγματοποίησε σήμερα η Δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας», για την οποία σας ενημέρωση με αναλυτικό ρεπορρτάζ νωρίτερα η Voria.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας, μετά την εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και την ενημέρωση της Δημοτικής Ομάδας για τις εν εξελίξει εργασίες της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Διαβούλευσης, ακολούθησε συζήτηση για τη στάση της ομάδας στα θέματα του Κοινού Προγράμματος και της Κοινής υποψηφιότητας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η Δημοτική Ομάδα κατέληξε στα εξής:

- Η «Πρωτοβουλία» συνεχίζει να στηρίζει τη διαδικασία της Επιτροπής Διαβούλευσης επισημαίνοντας την ανάγκη για θετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

- Η «Πρωτοβουλία» συνεισφέρει στη διαπαραταξιακή διαβούλευση με την κατάθεση της υποψηφιότητας της Καλυψώς Γούλα και με προτάσεις για ένα Κοινό Πρόγραμμα.

- Οι τελικές αποφάσεις της «Πρωτοβουλίας» θα ληφθούν αμέσως μετά την κατάθεση των πορισμάτων της Επιτροπής Διαβούλευσης.