Skip to main content

The Bricklayer: Σε στρατηγείο της CIA μεταμορφώθηκε το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (video)

Για τις ανάγκες της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev διαμορφώθηκε ο χώρος του αίθριου και του τρίτου ορόφου.

Σε στρατηγείο της CIA μετατράπηκε το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής παραγωγής The Bricklayer.

Στο κέντρο του αίθριου του δημαρχιακού μεγάρου έχει τοποθετηθεί το σήμα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, η οποία, σύμφωνα με την υπόθεση, βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς κάποιοι δολοφονούν δημοσιογράφους κάνοντάς την να φαίνεται υπαίτια.

Για τις ανάγκες της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev και σκηνοθέτη τον Renny Harlin, διαμορφώθηκε ο χώρος του αίθριου και του τρίτου ορόφου, ενώ επιστρατεύτηκαν και 70 βοηθητικοί ηθοποιοί. Στον χώρο, εξάλλου, βρίσκονται και υπάλληλοι του δήμου, προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στην παραγωγή.

Να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες σκηνές δεν συμμετέχει ο βασικός πρωταγωνιστής, αλλά μόνο η Nina Dobrev, η οποία υποδύεται μία πράκτορα της CIA. Τα γυρίσματα στο δημαρχείο θα ολοκληρωθούν αύριο και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε άλλα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι το φόντο του κατασκοπευτικού θρίλερ παραγωγής της εταιρείας Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Studios Hellenic.

Στα γυρίσματα βρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «σε λίγους μήνες όταν θα προβληθεί η ταινία αυτή, το Bricklayer, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα προβληθεί σε έναν χώρο στον οποίο γυρίστηκε μια ταινία περιπέτειας, μια ταινία δράσης και θα περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να την παρακολουθήσω και να έχει η πόλη μας αυτήν την προβολή που όλοι θελουμε να έχει».